Tränings - och hälsoresa för alla kvinnor!

Välkommen med på en unik ”feelgood resa” med träning och hälsa i fokus! Kom igång med din träning och ta del av spännande och lärorika föredrag och roliga workshops. Vi pratar hälsa, friskvård, personlig utveckling och erbjuder även kreativa övningar där du exempelvis får göra din egen vision board och delta på en måla-ute-aktivitet (mtrl. ingår). 

Vi bor på Hotel Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust. Hotellet ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden, med ett stort utbud av sport- och träningsmöjligheter, hög hotellkomfort och generösa poolområden.

Program

Utöver alla fina möjligheter till träning på hotellet erbjuder FeelgoodResan ett program med inspirerande föreläsningar, workshops och en minimässa. Ett mer detaljerat program + en presentation av våra föreläsare mailas ut till alla deltagare inom kort. 

– Qigong pass hålls av Ewa Hermelin Qvarnberger.
– Möjlighet att gå mannekäng på vår Catwalk när vi arrangerar egen modevisning där designer Elisabeth Amnäs, Ateljé Eliza Design samt Nya Butik Uno, Cecilia Månfagre visar sina kollektioner.

 

Datum: 25/9-2/10 2024
Utresa erbjuds från Arlanda, Landvetter och Kastrup.

Pris från: 14900 kr/person i del av dubbelrum
(Apollo hjälper till om du vill boka rum med rumskompis) 

 

I priset ingår:
Flyg tur och retur
Mat ombord på flyget
Ett bagage på 15 kg incheckat
Del i dubbelrum
Halvpension
Transfer
Program FeelgoodResan 

 

Tillval:
Avbeställningsskydd 399 kr (rekommenderas!)
All Inclusive 1578 kr
Enkelrum 3340 kr

Notera att hotell-skatt i Grekland tillkommer och betalas direkt till hotellet. Denna resa görs i samarbete med Apollo Sports och de resevillkor och bokningsregler som Apollo har är det som gäller. Läs mer på www.apollo.se

Dagliga träningspass

På Hotel Levante erbjuds dagliga träningspass; gruppträningspass, ledarledda träningsklasser som funktionell träning, yoga, dansklasser och mycket mer + det finns även ett nybyggt utomhusgym för crossfitträning/funktionell träning. Här finns ett nybyggt och fräscht gym med frivikter, maskiner, cardiomaskiner och en stor stretchyta. Vill du prova på padel och/eller tennis så finns det två nybyggda padelbanor och 6 tennisbanor.

Pool, strand och avkoppling

På hotellet finns det ett poolområde med två stora pooler och en separat barnpool, samt ytterligare en pool vid stranden. Solstolar, parasoller och handdukar ingår. Pool-/snackbar. På Levante – powered by Playitas finns även en 25-meters träningspool. Spa med behandlingar mot avgift. I anslutning till hotellets spa finns också en inomhuspool.

Kunskap och inspiration

Med på resan har vi flera experter inom hälsa och friskvård, personlig utveckling och självledarskap som föreläser och bidrar med sina kunskaper. 

Workshops

Under veckan erbjuds även en kreativ workshop där deltagarna får skapa sin egen visionboard samt delta i en måla-ute -aktivitet (material ingår). 

Välkommen att boka!

 

För mer information, frågor mm. eller om du vill ha hjälp att boka – kontakta mig gärna!

Mvh,
Siv Thuresdotter

 

Arrangör:
Siv Thuresdotter
grundare av QBNetwork
tel. 0761 670972
siv@feelgoodresan.se
siv@qbnetwork.se